top of page
Creaamo_verkko-tyokalupakki.jpg

Tuntuuko välillä siltä, että koulutuksesi on varsinainen murheenkryyni?

Anna meidän auttaa ja muuttaa murheenkryynit ilon kyyneleiksi. Pedagogisen auditointimme avulla saat konkreettiset toimintaohjeet
siihen, miten koulutustasi voidaan kehittää toivomaasi suuntaan.

Pedagogisen auditoinnin hinnat alk. 1 500€* + alv. 24%  |  *Hinta max 10h koulutukselle/kurssille. Laajemmille kokonaisuuksille laskemme tarjouksen yksilöllisesti.

Creaamo_quote-53.png

Selkeä, konkreettinen
koonti ja asiakasystävällinen lähestymistapa.

TTK — Työturvallisuuskeskus 2022

Creaamo_palvelu-peda-auditointi.png
Yhteydenotto
IMG_4798.jpg

Aletaanko hommiin? Ota yhteyttä ja tehdään aloituskartoitus.

Aloituskartoitus ei vielä sido sinua mihinkään. Saamme sen avulla sinulle tarjousehdotuksen, jonka voit päättää joko hyväksyä tai hylätä.

Pedagogisen auditoinnin hinnat alk. 1500€* + alv. 24%

*Hinta max 10h koulutukselle/kurssille. Laajemmille kokonaisuuksille laskemme tarjouksen yksilöllisesti.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page