top of page

Creaamon materiaalipankki

Me Creaamolla olemme sitä mieltä, että jokainen ansaitsee ainesosat hyvän oppimisen mahdollistamiseen. Tämän vuoksi haluammekin jakaa creaamolaisten luomia ilmaisia materiaaleja, joiden avulla taatusti tuotat laadukkaita oppimiskokemuksia.

Kuva Creaamon Skill Share -friendbookin kannesta

Skill Share -friendbook

Creaamon Skill Share -kaverikirjan avulla voit kartoittaa, miten kollegasi ja ystäväsi sinut työelämässä näkevät, pyytämällä heitä täyttämään sinua koskevia, oppimiseen ja osaamiseen liittyviä kysymyksiä. Samalla he kirjaavat ylös asiat mitä voisivat opettaa sinulle ja mitä sinä voisit opettaa heille.

Kuvitus, jossa luodaan verkkokurssin rakennetta

Kurssikäsikirjoitus -esimerkkipohja

Me Creaamolla aloitamme aina kurssituotannot tekemällä asiakkaan kanssa kurssikäsikirjoituksen. Voit käyttää pohjaa oman koulutuksen tai kurssin suunnitteluun.

Arviointi + Pedaohjeitus
Väsynyt ja ärtynyt oppija lösähtänyt tuolissaan nojaten päätä pöytään

Vaikuttavuuden arviointityökalu

Vaikuttavuuden arviointityökalumme ohjeistaa sinut askel askeleelta läpi oppimissisältösi/kurssisi arviointi-prosessin. Työkalun voi joko täyttää digitaalisesti tai tulostaa ja täyttää käsin.

Kuvitus, jossa ihmiset valitsevat toimistotarvikkeita.

Pedagoginen ohjeistus -pohja

Voit käyttää pohjaa yrityksen pedagogisen ohjeistuksen laatimiseen. Pedagoginen ohjeistus auttaa kouluttajianne kehittämään valmennus- ja koulutuskokonaisuuksia, tukemaan tiedon omaksumista sekä oppimista.

Eikö tiedonnälkä vielä laantunut?

Tutustu Creaamon maksullisiin sisältöihin verkkokaupassamme.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page