top of page

Creaamon materiaalipankki

Me Creaamolla olemme sitä mieltä, että jokainen ansaitsee hyvää opetusta.
Tämän vuoksi haluammekin auttaa hyvän koulutusmateriaalin tuottamisessa.
Tältä sivulta löydät creaamolaisten luomia ilmaisia materiaaleja, joiden
avulla tuotat laadukkaita oppimiskokemuksia.

Skill Share -friendbook

Creaamon Skill Share -kaverikirjan avulla voit kartoittaa, miten kollegasi ja ystäväsi sinut työelämässä näkevät, pyytämällä heitä täyttämään sinua koskevia, oppimiseen ja osaamiseen liittyviä kysymyksiä. Samalla he kirjaavat ylös asiat mitä voisivat opettaa sinulle ja mitä sinä voisit opettaa heille.

Kurssikäsikirjoitus -esimerkkipohja

Me Creaamolla aloitamme aina kurssituotannot tekemällä asiakkaan kanssa kurssikäsikirjoituksen. Meiltä on juuri valmistumassa jaettava esimerkkipohja oman käsikirjoituksen laatimiseksi.

Vaikuttavuuden arviointityökalu

Vaikuttavuuden arviointityökalumme ohjeistaa sinut askel askeleelta läpi oppimissisältösi/kurssisi arviointiprosessin. Työkalun voi joko täyttää digitaalisesti tai tulostaa ja täyttää käsin.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page