top of page
Creaamo_verkko-tyokalupakki.jpg

Learning Material Optimizer
alkaen 740€*

Optimoi oppimisisältösi. Toimi näin: Lataa tai lähetä meille oppimisisältösi raakamateriaali ja Creaamon kokenut pedagogi käy sen läpi. Lähetämme sähköpostilla tarjouksen, jonka hyväksymällä saat kahden viikon sisällä materiaalistasi version 2.0.

* + alv. 24%

Creaamo_asiakasprofiilit-51.png

Mitä versio 2.0 sisältää?

  • Raakatekstin muokkaaminen oppijaystävällisemmäksi ja pedagogisesti laadukkaammaksi.

  • Ehdotuksia, miten sisältöä voidaan jatkokehittää.

  • Materiaalin taittaminen verkkoon sopivaksi kokonaisuudeksi, joka on miellyttävä opiskella ja helposti ymmärrettävä.

Creaamo_kuvitukset_Verkkokurssi-Ville.png

Verkkokurssi-Ville

Haaste:
Villellä on jo olemassa oleva verkkokurssi, mutta siihen täytyisi lisätä uusia moduuleja mahdollisimman ripeästi.

 

Ratkaisu:
Ville laatii ensimmäisen moduulin tekstisisällöt ja tilaa Creaamolta niiden optimoinnin. Sillä välin kun Creaamo työstää ensimmäistä moduulia Ville ehtii keskittyä seuraavien moduulien sisällön suunnitteluun ja kirjoittamiseen. Näin Villen ei tarvitse tinkiä materiaalien lopputuloksen laadusta ja voi keskittyä itse sisältöjen tuottamiseen.

Creaamo_kuvitukset_Konsulti-Karoliina.png

Konsultti-Karoliina

Haaste:

Karoliina on tunnistanut aiheita, joiden syvempi osaaminen olisi hänen asiakkailleen hyödyllistä ja helpottaisi näin myös hänen työskentelyään. Hänellä ei kuitenkaan ole osaamista siihen, kuinka lähteä rakentamaan opasta osaamisensa pohjalta.

 

Ratkaisu:

Karoliina kirjoittaa blogin tyyliin aiheista, joita haluaa oppaassaan käsitellä. Hän tilaa materiaalille Creaamolta optimoinnin, jossa materiaali jäsennellään ja taitetaan oppaan muotoon. Näin Karoliinan ei tarvitse huolehtia tekstin lopullisesta muodosta vaan voi vain keskittyä tuomaan kaikki haluamansa tieto esille raakatekstissä.

Creaamo_kuvitukset_Jarjesto-Janne.png

Järjestö-Janne

Haaste:
Jannen järjestö jakaa usein tietopaketteja ja ohjeistuksia heidän jäsenilleen. Hän on kuitenkin saanut palautetta, että tiedostot eivät houkuttele kohdeyleisöä lukemaan ja sisältö on paikoitellen hankalasti sisäistettävissä.

 

Ratkaisu:
Janne lähettää tietopaketin tekstitiedoston Creaamolle optimointia varten. Creaamon pedagogi jäsentelee sisällön helposti sisäistettäväksi ja graafinen suunnittelija taittaa tietopaketin mielenkiintoiseksi ja miellyttäväksi lukea alusta loppuun asti.

Creaamo_kuvitukset_Hanke-Helena.png

Hanke-Helena

Haaste:

Helena on huomannut, että hankkeiden tulosten raportointi jää usein tavan kansalaisen saavuttamattomiin. Ihmiset eivät jaksa käydä läpi, saati ymmärrä kapulakielistä raporttia. Helenaa harmittaa, että hankkeen vaikutus jää näin kovin marginaaliseksi.

 

Ratkaisu:

Helena tilaa raportille Creaamolta optimoinnin. Creaamon pedagogi kääntää kapulakielen kansankielelle ja jäsentelee raportin mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi, jonka kuka vain ymmärtää. Graafikko taittaa materiaalin raskaasta raportista kevyeksi luettavaksi ja vahvistaa sanoman ymmärtämistä kuvituksien avulla.

Kenelle palvelu sopii?

Miten homma etenee?

Yhteydenotto
IMG_4798.jpg

Lataa raakamateriaali tarjousta varten:

Hinnat alkaen 740€ + alv. 24% (max. 20 sivua tekstiä). Kun lähetät meille materiaalin, laitamme sinulle tarkemman tarjouksen. Ei huolta, aloitamme työt vasta, kun tarjous on hyväksytty.

Materaalin laajuus
Liitä raakamateriaalin tiedosto

Kiitos! Olemme yhteydessä noin parin arkipäivän sisällä.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page