top of page

Tapaa tiimimme

Me creaamolaiset olemme moniammatillisia oppimisen asiantuntijoita. Olemme tutustuneet toisiimme työn kautta ja ei liene liioiteltua sanoa, että kipinät lensivät jo ensimmäisissä yhteisissä työprojekteissa. Huomasimme, että meitä yhdistää intohimo suunnitella oppimista oppijalähtöisesti ja laadusta tinkimättä.
 

Yhteisen mission lisäksi huumori, aitous ja avoimuus kukkivat Creaamon työyhteisössä - kukaan meistä ei halua työskennellä hampaat irvessä.

Solja Sulkunen

CO-FOUNDER  |  MUOTOILIJA / PEDAGOGI

Liiketoiminnan kehittäminen, oppimismuotoilu & CX

Solja on tehokas ja innostava liiketoiminnan kehittämisen sekä muotoilun ammattilainen, jolta löytyy työkalupakistaan myös luokanopettajan tutkinto. Solja on oppimisen ja koulutuksen uudistaja, joka on kiinnostunut organisaatioiden kyvystä käyttää oppimista liiketoiminnan kehittämisessä. Solja on todellinen oppimisen innovaattori, joka on muun muassa tuonut koulutusalan hackathon-tapahtumat Suomeen.

Tätä et tiennyt:

Solja kirjoittelee satunnaisesti lauluja ja esiintyy pääasiassa kavereille taiteilijanimellä Lokki.

Kuvassa Creaamon CEO Solja Sulkunen istuu sohvalla ja hymyilee leveästi kameralle.
Kuvassa Creaamon luova pedagogi Petra Raivonen istuu korituolissa hymyillen kameralle.

Tätä et tiennyt:

Petra osaa laatia riimirunon tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Petra Raivonen

CO-FOUNDER, CEO  |  PEDAGOGI  |  HR & REKRY

Pedagoginen muotoilu, peruskoulun erityisasiantuntija, luovuus ja mielikuvitus, edtech, lapset & nuoret

Petra on lastenkirjoja kynäilevä pedagogi, joka innostuu luovista ja hullunkurisista ideoista. Kasvatustieteen maisterin paperien lisäksi Petralta löytyy osaamista mainonnan suunnittelusta sekä markkinoinnista. Petra on työskennellyt viimeiset vuodet koulutuksen ja oppimisteknologian parissa. Petralle on erityisen tärkeää suunnitella oppimista, jonka avulla oppijoiden vahvuudet saadaan esiin.

Sarianna Kymäläinen

MUOTOILIJA - SUUNNITTELIJA

Visuaalinen suunnittelu, palvelumuotoilu,
brändäys & animointi

Sarianna on muotoilija, joka haluaa suunnitella johdonmukaisia ja helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Hänen työnjäljessään näkyy esteettisyyden lisäksi käyttäjälähtöisyys:  kauniilla kuvilla ei tee mitään, jos viesti ei mene perille. Sarianna on tehnyt visuaalista suunnittelua niin digituotteille kuin painotuotteillekin, aina katalogeista suurtulosteisiin.

Tätä et tiennyt:

Ennen toimistoelämäänsä Sarianna on tehnyt töitä hevosenhoitajana Belgiassa ja Saksassa, kiertäen ammattiratsastajan kanssa Euroopan korkeimman tason estekisoja.

Kuvassa Creaamon muotoilija-suunnittelija Sarianna Kymäläinen hymyilee kameralle.

Jenna Virrankari

MUOTOILIJA - SUUNNITTELIJA

Visuaalinen suunnittelu, palvelumuotoilu,
brändäys & UI/UX suunnittelu

Jenna on rauhaa rakastava muotoilija, joka haluaa tehdä maailmasta selkeämmän ja toimivamman yksi työ kerrallaan. Jenna herättää asiakkaiden tarinat henkiin pettämättömän visuaalisen silmänsä avulla.

Tätä et tiennyt:

Jenna on työskennellyt eläintenhoitajana ja onnistunut leikkaamaan noin sadan koiran sekä yhden kissan kynnet alle neljässä tunnissa.

Kuvassa Creaamon muotoilija-suunnittelija Jenna Virrankari.

Tätä et tiennyt:

Virve on taitava puutöiden tekijä ja vanhojen huonekalujen tuunaaja. Virven viimeisen projekti on itse suunniteltu ja rakennettu kesähuone.

Kuvassa Creaamon co-founder ja muotoilija-suunnittelija Virve Johansson

Virve Johansson

CO-FOUNDER  |  MUOTOILIJA - SUUNNITTELIJA

Palvelumuotoilu, UI/UX/CX suunnittelu,
visuaalinen suunnittelu & brändääminen

Virve on kokenut luovan alan ammattilainen, joka on tehnyt laaja-alaisesti asiakaslähtöistä suunnittelua sekä palvelumuotoilua.  Virve omaa pettämättömän visuaalisen silmän, jonka avulla hän suunnittelee niin fyysisiä kuin digitaalisia tuotteita ja palveluita.

Laura Lahin

PEDAGOGI

Pedagoginen muotoilu,varhaiskasvatuksen
erityisasiantuntija

Laura on lasten varhaiskasvatukseen erikoistunut pedagoginen moniosaajaa, jolta löytyy takataskusta myös aikuisopettajan pätevyys. Laura on luova tarinankertoja, joka työskentelee Helsingin kaupungilla kehittäjäopettajana.

Tätä et tiennyt:

Laura osaa suomalaista viittomakieltä ja on jäsen kolmessa eri kirjallisuuspiirissä.

Kuvassa Creaamon pedagogi ja varhaiskasvatuksen erikoisasiantuntija Laura Lahin.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page