top of page
Creaamo-taustakuva-plain-47_edited.jpg

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yritykseen & potkua uusien ideoiden kehittämiseen

Oletteko pk-yritys uudella tuote- tai palveluidealla, jonka innovaatiotoimintaan tarvitsette ulkopuolista asiantuntijaosaamista? Varaa meiltä ilmainen 30 minuutin tapaaminen ja katsotaan yhdessä, miten me Creaamolla voisimme auttaa Teitä innovoinnissa ja voisiko sitä varten hakea 6 000 euron arvoista innovaatioseteliä.

TAPAAMINEN EI VELVOITA PALVELUN TILAAMISEEN.

Mikä on innovaatioseteli & kuka sitä voi hakea

Innovaatioseteli on Business Finlandin myöntämä 6 000 euron arvoinen palveluseteli, jolla voit hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat yritykseesi uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Yritys voi saada innovaatiosetelin vain yhden kerran.

 

Avustuksen määrä on 100% ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Tämä tarkoittaa sitä, että ostaessasi palveluita 6 000€ (alv. 0%) edestä, palauttaa Business Finland vastaavan summan maksettuasi palvelun palveluntarjoajalle.

Viereisestä listasta näet Business Finlandin listaamat tarkat vaatimukset setelin hakijalle.
Huomaathan, että innovaatioseteli on de minimis -tukea, jota voi saada enintään 200 000 euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Muista siis selvittää hakuvaiheessa, paljonko de minimis -rahoitusta olette saaneet tarkastelujakson aikana.

Vaatimukset:

  • Yrityksesi on yhtiömuotoinen pk-yritys (ei toiminimi, suuri yritys, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio, säätiö, yhdistys tai ahvenanmaalainen yritys).
     

  • Olet ollut päätoiminen yrittäjä rahoitusta hakevassa yrityksessä vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista – tai rahoitusta hakevassa yrityksessäsi on vähintään yksi kokoaikainen työntekijä, jonka työsuhde on ollut voimassa vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista
     

  • Yrityksesi Suomen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A
     

  • Yrityksesi on kehittämässä uutta tuote- tai palveluideaa, jolle on jo tehty suunnitelmia kansainvälistymiseen (ei olemassa olevan tuotteen jatkokehittäminen)

Minkälaisia Creaamon asiantuntijapalveluita voin hankkia innovaatiosetelillä?

Tuote- ja palvelustrategian suunnittelu

Kattavan koulutusalan tuntemuksemme johdosta pystymme jo konseptointivaiheessa auttamaan teitä määrittämään tuote- tai palveluideanne strategisia valintoja ja kehittämään toimivaa liiketoimintamallia.

Tuote-/palveluidean auditointi

Me Creaamolla voimme arvioida pedagogisesta ja visuaalisesta näkökulmasta idean käytettävyyttä ja kelpoisuutta kohdeyleisö mielessä pitäen.

Workshopit & sprintit

Voimme auttaa tuoteideoinnissa ja suunnittelussa järjestämällä tehokkaita ja ketteriä työpajoja sekä suunnittelu sprinttejä, joissa korostuu idean pedagoginen muotoilu ja visuaalisuus.

Idean testaaminen käytännössä

Voimme auttaa demon tai prototyypin suunnittelussa ja sen testaamisessa kohdeyleisön kanssa.

Ongelmanratkaisu

Onko tuote-/palveluidean suunnittelu päätynyt umpikujaan? Me Creaamolla voimme auttaa uusien ratkaisujen löytämisessä ja idean kehittämisessä.

Konseptikehittäminen

Olemme auttaneet kehittämään jo yli sataa koulutusratkaisua niin kotimaan kuin kansainvälisillekin markkinoille. Meistä saakin oivan kumppanin konseptikehittämiseen ja prototypoinnin ja nopeiden kokeilujen ohelle.

Creaamo-taustakuva-plain-47.jpg

Miten haen innovaatioseteliä & miten prosessi etenee

Innovaatiosetelin hakemus lähetetään Business Finlandin asiointipalvelun kautta, jossa voit myös seurata hakemuksesi käsittelyä. Ennen hakemuksen tekoa tutustu kuitenkin vielä Business Finlandin sivuilla innovaatioseteliin sekä sen myöntämisen ehtoihin. Kannattavaa on tarkistaa ainakin seuraavat listaukset: 'Milloin innovaatioseteliä ei voida myöntää?' sekä 'Projektin kustannuksiksi emme hyväksy'.

01

Ennen hakemista

Varmista, että yrityksesi idealla on riittävästi uutussarvoa. Tee projekti-suunnitelma ja muista listata myös sen tavoitteet. Varmista oman rahoituksen riittävyys.

02

Rahoituksen hakeminen

Lähetä hakemus Business Finlandin asiointipalvelussa ja toimita pyydetyt lisätiedot.

03

Rahoituspäätös

Business Finland arvioi hakemuksen ja ilmoittaa päätöksestä. Kun olet tutustunut päätökseen ehtoineen ja hyväksynyt sen asiointipalvelussa voit aloittaa innovaatioprojektin toteuttamisen.

04

Rahoituksen käyttö

Järjestä Business Finlandin vaatima projektikirjanpito ja käytä rahoitus. Kun projekti on päättynyt raportoi toteutus ja kustannukset Business Finlandille.

05

Loppuraportti & takaisinmaksu

Kun olet toimittanut loppuraportin kaikkien tarvittavien tietojen kanssa, Business Finland hyväksyy raportin ja maksaa yrityksesi tilille maksimissaan 6000 euron avustuksen.

Mikäli vielä mietityttää täyttääkö yrityksenne innovaatiosetelin ehdot, kannattaa olla suoraan yhteydessä Business Finlandin asiakaspalveluun.

Mikäli pohdit löytyisikö Creaamolta juuri Teidän innovaatioprojektiin sopivaa osaamista, varaa ilmainen 30 minuutin tapaaminen ja käydään projektin tarpeet yhdessä läpi.

Yhteydenotto

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page