top of page

Olemme oppimismuotoilun ja -innovaatioiden täyden palvelun suunnittelutoimisto.

Me Creaamolla autamme sinua ratkomaan organisaatioiden ja yhteisöjen haasteita yhdistämällä asiakaslähtöistä oppimismuotoilua ja visuaalista suunnittelua.

Pedagoginen ja visuaalinen suunnittelija tekevät yhteistyötä.
Oppiminen innovaationa

Oppiminen innovaationa

Melkein kaikessa on kyse oppimisesta ja sen mahdollistamisesta. Kun ymmärretään, mikä estää ja edistää oppimista, pystytään suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä palveluita ja innostavia oppimiselämyksiä.

 

Jos haluat valjastaa oppimisen työkaluksi organisaation kehityshankkeisiin, tapahtumiin tai projekteihin, sovitaan palaveri ja suunnitellaan yhdessä seuraava menestystarina.

EdTech Incubator Helsinki

Creaamo tuotti Helsinkin kaupungin EdTech Incubator -ohjelmaa vuosina 2021-2023. Kaksi kertaa vuodessa läpivietävään 20-viikon ohjelmaan valitaan 10 innovatiivista oppimistuotetta.  Ohjelmassa tiimejä autetaan hiomaan heidän ratkaisujaan oppimismuotoilun ja liiketoiminnan näkökulmista.

Fiksu kaupunki -hanke

Creaamo valittiin Froum Viriumin Viihtyisät paikat, toimivat reitit -kokeiluohjelmaan suunnittelemaan lapsille ja nuorille viihtyisämpää kaupunkitilaa Mellunkylään. Toteutamme hankkeessa kaupunkiympäristöön sijoittuvan tarinallisen digipelin, jonka suunnittelussa osallistamme lapsia ja nuoria. Pelin tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten tietoisuutta heille tarkoitetuista turvallisista paikoista ja palveluista.

Oppimismuotoilu

Oppimismuotoilu ja koulutukset

Jos olet kiinnostunut siitä, miten oppimisesta tehdään mahdollisimman innostavaa ja ymmärrettävää, olemme täällä sinua varten.

Oppimistuotteiden testaaminen ja kehittäminen

Olemme erikoistuneet erityisesti nuorille ja lapsille suunnattuihin oppimistuotteisiin – ja palveluihin, niiden testaamisen ja kehittämiseen yhdessä lasten kanssa. Lasten ja nuorten kanssa pitää ymmärtää kohderyhmää riittävän hyvin, jotta esimerkiksi käyttäjätesteissä saadaan relevanttia palautetta ja jotta lapsen ääni tulee kuulluksi.

-------

NäppisTaituri halusi testata uusia digilukutaito-materiaalejaan ja selvittää, miten hyvin peli soveltuu esi- ja alkuopetukseen.

 

Suunnittelimme ja toteutimme testit luokissa sekä keräsimme opettajilta ja lapsilta palautteen. Laadimme testauksesta loppuraportin, jossa oli konkreettiset esimerkit testaustilanteista sekä ideoita jatkokehitykseen.

NäppisTaituri oli tyytyväinen testaukseen ja yhteistyötä jatketaan myös tulevaisuudessa.

Education Alliance Finlandin koulutustuotteiden laatuarviointi

Teemme oppimistuotteiden pedagogista laatuarviointia ja sertifiointia Education Alliance Finlandin (EAF) kanssa. EAF:n arviointityökalu on kehitetty yhteistyössä yliopiston kanssa ja se perustuu globaaleihin oppimisratkaisujen laatuvaatimuksiin. Arvioinnista saa konkreettisen palautteen tuotteen sopivuudesta kohderyhmälle sekä kehitysehdotukset. Mikäli tuote täyttää laatuvaatimukset, myönnetään sille EAF:n sertifikaatti.

 

Haluatko tietää täyttääkö oma oppimistuotteesi laatuvaatimukset? Jätä viestiä ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Pelillistetty & Visuaalinen

Pelillistetyt koulutukset & kurssit

Kun oppimisesta halutaan tehdä kohderyhmälle mahdollisimman innostavaa ja mielenkiintoista, kannattaa hyödyntää pelillisyyttä. Pelillistäminen sopii hyvin esimerkiksi perehdytys-, strategia- tai tuotekoulutuksiin. Voimme suunnitell koulutuksen avaimet käteen -periaatteella tai yhdessä työyhteisön kanssa.

Koulutusmateriaalien tuottaminen & visuaalinen suunnittelu

Suunnittelemme tyylikkäitä ja pedagogisesti selkeitä materiaaleja oppimisen tueksi. Creaamon graafikko ”puhuu pedagogiikkaa” ja visuaalisen suunnittelun lähtökohtana on aina loppukäyttäjän huomioiminen. Oli kyseessä opus, esite tai oppimateriaali, meillä tehdään se laadukkaasti.

Espoon elinkeino- ja työllisyysyksikkö

Suunnittelimme yhteistyössä Seppo.io:n kanssa Espoon elinkeino- ja työllisyysyksikölle strategiapelin. Yksikkö oli huomannut, että päivitetyn strategian jalkauttaminen kiireen keskellä oli hankalaa ja toivoi uudenlaisia tapoja sitouttaa ja innostaa työntekijöitä. Peli osoittautui napakympiksi ja työntekijät kiittelivät pelistä strategiapäivän palautteissa.

Laita viestiä ja jutellaan, miten pelillisiä koulutuksia voidaan hyödyntää teillä.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page