top of page

Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen 
täyden palvelun suunnittelutoimisto.

Me Creaamolla autamme sinua ratkomaan liiketoiminnan pullonkauloja onnistuneiden koulutusten ja asiakaslähtöisen oppimismuotoilun avulla. 

Creaamon asiakasprofiilit - Kuvassa yrityksen henkilö kannettavan tietokoneen ääressä ojentaa raakamateriaalia Creaamon työntekijälle, joka viimeistelee/kehittää/kaupallistaa sen ja toimittaa takaisin yrityksen yhteyshenkilölle.

Henkilöstö- ja tuotekoulutukset

Kenelle? Organisaatioille, jotka haluavat osaavasta työvoimasta kilpailuedun.

Mitä? Autamme asiakkaita toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia. Teemme avaimet käteen koulutuksia sekä autamme nykyisten koulutusten kehittämisessä.Olemme alustariippumaton toimija, joten mukaudumme asiakkaan nykyisiin ympäristöihin tai suosittelemme koulutukseen parhaiten sopivat alustat.

#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset
 

Laskemme tarjouksen koulutuskohtaisesti

Creaamo_palvelu-65.png

Pedagoginen tiimi -palvelu

Kenelle? Organisaatioille, jotka tarvitsevat säännöllisesti tukea koulutussuunnittelussa, materiaalien tuottamisessa tai oppismuotoilussa.

Mitä? Pedagoginen tiimi -palvelussa saat käyttöösi Creaamon koko tiimin asiantuntijuuden kiinteällä kuukausisopimuksella. Autamme sinua koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä.

#oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign

alk. 3000€ + alv. 24%

Hinnat alkaen 25h/kk. Laskemme kokonaisuuksille tarjouksen aina yksilöllisesti. Sivun lopusta löydät tarjouspyyntölomakkeen.

Laskemme kokonaisuuksille  tarjouksen aina yksilöllisesti. Sivun lopusta löydät tarjouspyyntölomakkeen.

Creaamon asiakasprofiilit - Kuvassa kolmen hengen tiimi tablettien ja checklistien kanssa rakentamassa koulutusta. Taustalla näkyy ruudulla kalenteri, hakukenttä sekä analytiikkaa.

Osaamisstartegia 

Kenelle? Organisaatioille ja yrityksille, jotka haluavat
kirkastaa tai kehittää osaamisstrategiaansa.

Mitä? Osaamisstrategia-palvelussa laaditaan osaamisstartegia asiakkaalle. Palveluun kuuluu kaksi 3h työpajaa ja osaamiskartoituksen laatiminen. Ensimmäisessä kartoitetaan asiakkaan osaamistilanne nyt ja tulevaisuudessa perustuen organisaatiossa tehtyyn osaamiskartoitukseen, kontekstianalyysiin ja tulevaisuuden trendeihin sekä hiljaisiin signaaleihin. Toisessa löydetään asiakkaalle sopivat osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmät. Työpajojen lisäksi pidetään aloituspalaveri sekä koonti.

#henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi 

 6 500€ + alv. 24%

Creaamo_palvelu-66.png

Koulutusten ja verkkokurssien auditointi

Kenelle: Yrityksille ja asiantuntijoille, jotka haluavat parantaa jo olemassa olevia koulutuksia tai verkkokursseja.

Mitä?  Auditoinnissa pureudutaan siihen, miksi koulutuksen avulla ei päästä oppimis- tai liiketoimintatavoitteisiin, Auditoinnin päätteksi asiakas saa itselleen konkreettiset kehitysehdotukset koulutuksen parantamiseksi. Creaamon tiimillä on laaja kokemus koulutusten suunnittelemisestä sekä kehittämisestä niin livenä, verkossa kuin hybridinä. Usein jo pienillä muutoksilla voidaan saada koulutuksesta oppijalähtöisempi ja toimivampi.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu 

alk. 1 500€* + alv. 24%

*Hinta max 10h koulutukselle/kurssille. Laajemmille
kokonaisuuksille laskemme tarjouksen yksilöllisesti.

Creaamon asiakasprofiilit - Mies kävelee luonnossa puolapuilla reppu selässään. Reitin varrella on tietokyltti, jonka QR-koodin lukemalla puhelimen ruudulle ilmestyy lisätietoa alueella asuvasta lintulajista.

Oppimiselämykset

Kenelle: Vapaa-ajan aktiviteetteja tarjoaville yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat esitellä palveluitaan mieleenpainuvalla tavalla. 

Mitä? Teemme tarinallisia oppimiskokonaisuuksia, joita kannattaa hyödyntää opettamisen välineenä esimerkiksi tapahtumissa, museoissa tai virkistyspäivissä. Keksimme asiakkaan toivomasta teemasta tarinan ja suunnittelemme oppimisaktiviteetit, joiden avulla uusi tieto saadaan omaksuttua osallistujia innostaen.  Tarinoiden ideoinnissa on mukana lastenkirjailijamme Petra Raivonen.

#tarinallisuus #näyttelyiden luovat esillepanot #lomakeskusten aktiviteetit #oppimisen pelillistäminen #oppimisen tuominen ympäristöön #oppimisen ja tilan yhdistäminen

alk. 5 000 + alv. 24%

Hinnat alkaen. Lopullinen hinta riippuu kustomoinnin määrästä. Laita meille viestiä, niin kartoitamme toiveesi ja annamme tarjouksen.

Virallinen Innoduel DEI-Pulse -valmentaja

Creaamo Oy on virallinen Innoduel DEI-Pulse -valmentaja ja yritysten tukena turvallisen, osallistavan ja yhteisöllisen työkulttuurin rakentamisessa.

Innoduel-badges.png
bottom of page