top of page
Yuyu-big-poster-small.jpg
Yuyu-Club-logo-07.png

Yuyu Club palvelu- ja irtisanomisehdot

Yuyu Club 6 kuukauden sekä 12 kuukauden tilausten irtisanomisehdot:

 

Tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen tekemisestä lähettämällä irtisanomisilmoituksen osoitteeseen hello@yuyutoys.fi. Irtisanominen astuu voimaan ja tilaus sekä asiakkaan pääsy verkkosisältöihin pysäytetään siitä päivästä lähtien kun yritys on saanut irtisanomisen tietoonsa.

 

Maksu palautetaan asiakkaalle kun Yuyu Curious -aloituspakkaus on palautunut yritykselle alkuperäisessä myyntikelpoisessa kunnossa*. Yuyu Curious -aloituspakkaus täytyy palauttaa omakustanteisesti 21 vuorokauden sisällä tilauksen irtisanomisesta, jotta yrityksellä on mahdollisuus tarkistaa palautuneen tuotteen olevan alkuperäisessä myyntikelpoisessa kunnossa* ennen maksun palauttamista asiakkaalle ja, jotta yritys ehtii tuotteen tarkistamisen jälkeen palauttamaan maksun asiakkaalle 30 vuorokauden sisällä tilauksen irtisanomisesta.

 

Mikäli Yuyu Curious -aloituspakkaus ei palaudu 21 vuorokauden sisällä tilauksen irtisanomisesta  alkuperäisessä myyntikelpoisessa kunnossa*, tilaus perutetaan siitä päivästä lähtien kuin asiakkaan irtisanomisilmoitus on tullut yrityksen tietoon. Irtisanomiseen mennessä maksetut maksut palautetaan, mutta asiakkaalta peritään Yuyu Curious -aloituspakkauksen myyntihinta 49,90€ sen uudelleenmyyntikelvottomuuden vuoksi.  Myyntikelvoton tuote voidaan postittaa asiakkaan halutessa takaisin omakustantaisesti, jolloin tuotteen hintaan lisätään postituskulut.

 

Mikäli Yuyu Curious -aloituspakkaus ei palaudu yritykselle 21 vuorokauden sisällä tilauksen irtisanomisesta, tilaus peruutetaan siitä päivästä lähtien kun yritys on saanut irtisanomisen tietoonsa. Irtisanomiseen mennessä maksettuja maksuja ei palauteta asiakkaalle. Lisäksi asiakkaalta veloitetaan Yuyu Curious -aloituspakkauksen hinta 49,90€.

Asiakkaan vastuulla on toimittaa yritykselle oikeat yhteystiedot tuotteen toimittamista varten. Creaamo Oy / Yuyu Toys ei ole vastuussa väärin toimitetuista tuotteista, mikäli asiakkaan antamissa tiedoissa on ollut virheitä.

 

Palvelu- ja irtisanomisehdoista on kerrottu tilauksen yhteydessä ja asiakkaan vastuulla on lukea ehdot huolellisesti. Tilaamalla tuotteen asiakas vahvistaa lukeneensa ehdot ja sitoutuu tällä sivulla kerrottuihin ehtoihin.

 

*Palautetun tuotteen tulee olla alkuperäisessä myyntikelpoisessa kunnossa, tarkoittaen sitä, ettei tuotteessa saa olla myyntiä haittaavia kolhuja, naarmuja tai muita jälkiä. Tuotteen tulee olla puhdas ja siistissä kunnossa. Tuotteen kortit eivät saa olla likaantuneet, rypistyneet tai taittuneet, tai muuten vioittuneet. Kaikkien tuotteen osien (5kpl puisia lelupalikoita, 8kpl leikkihetkikortteja sekä 2-osainen pahvipakkaus) tulee olla pakkauksessa mukana edellä kuvatussa kunnossa, eikä tuotteessa saa näkyä käytön jälkiä.

Creaamo Oy / Yuyu Toys pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin ehdoissa.

Tutustu Yuyu Toysiin

Yuyu Toys on kolmen äidin – ja ystävän – vuonna 2021 perustama suomalainen yritys. Missionamme on tukea perheitä antamalla heille työkalut aikuisten ja lasten välisten suhteiden vahvistamiseen, samalla tukien lapsen tervettä kehitystä ja oppimista.

Yuyu-palikoiden-muodot-postaus.png

© Creaamo Oy / Yuyu Toys 2022

bottom of page