top of page
Yuyu-big-poster.jpg
Yuyu-Club-logo-07.png

Yuyu Club lanseerataan 30.8.2023   🥳

Miltä kuulostaisi rento ja leikkisä tapahtuma Helsingissä? Tule meidän Yuyu Clubin -lanseeraustapahtumaan Helsinki Education Clubille 30.8. klo 17:00.

Olemme lanseeraamassa digitaalista alustapalvelua Yuyu Club, jonka kautta tarjoamme leikkihetkiä ja alan ammattilaisten tukea suoraan jokaiseen kotiin. Haluaisimmekin kutsua Sinut ja lapsesi lanseeraustapahtumaamme. Ohjelmaan kuuluu asiantuntijoiden lyhyitä puheita varhaiskasvatuksen aiheista sekä luku- ja leikkihetkiä Yuyu tiimin kanssa.

 

Tarjolla myös virvokkeita ja pientä purtavaa. Tulkaa lastesi kanssa mukaan viettämään leikkisää iltapäivää Yuyu tiimin kanssa!

YUYU CLUB -LANSEERAUSTAPAHTUMA

30.8.2023  |  17:00 - 19:00
Helsinki Education Hub
Runeberginkatu 14-16

 

-----

Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 27.8. klo 18:00 mennessä alla olevan lomakkeen kautta tai osoitteeseen hello@yuyutoys.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu osallistuvasi tapahtumaan:

arrow&v

Kiitos ilmoittautumisestasi - nähdään tapahtumassa!

TUTUSTU YUYU CLUB -LISENSSIN MUKANA TULEVAAN
Yuyu Curious -aloituspakkaukseen

Yuyu-Curious-pakkaus.png

Yuyu Club on lisensoitu digitaalinen yhteisö ja palvelu, jonka jäsenenä saat viikoittaisia varhaiskasvatuksen ammattilaisten suunnittelemia oppimista ja kehitystä tukevia leikkihetkiä ja aktiviteetteja. Kaikki kuukautta pidemmät Yuyu Club -jäsenyydet sisältävät Yuyu Curious -aloituspakkauksen (arvo 24,90€), joka lähetetään sinulle tilauksen tehtyäsi.

Ei paketteja saatavillaKun palvelupaketteja on ostettavissa, näet ne täällä.

Huomaathan, että tilauksen voi peruuttaa 14 vuorokauden sisällä sen tekemisestä lähettämällä irtisanomisilmoituksen osoitteeseen hello@yuyutoys.fi. Irtisanominen astuu voimaan ja tilaus sekä asiakkaan pääsy verkkosisältöihin pysäytetään siitä päivästä lähtien kun yritys on saanut irtisanomisen tietoonsa. Maksu palautetaan asiakkaalle kun Yuyu Curious -aloituspakkaus on palautunut yritykselle alkuperäisessä myyntikelpoisessa kunnossa*. Asiakas palauttaa Yuyu Curious -aloituspakkauksen yritykselle omakustanteisesti. Mikäli Yuyu Curious -aloituspakkaus ei palaudu tai se ei palaudu myyntikelpoisessa kunnossa* pidätämme oikeuden periä asiakkaalta Yuyu Curious -aloituspakkauksen myyntihinnan 24,90€. *Myyntikelpoisuuden kuvaus on kerrottu tarkemmin palvelu- ja irtisanomisehdoissa alla olevassa linkissä.

Tutustu Yuyu Toysiin

Yuyu Toys on kolmen äidin – ja ystävän – vuonna 2021 perustama suomalainen yritys. Missionamme on tukea perheitä antamalla heille työkalut aikuisten ja lasten välisten suhteiden vahvistamiseen, samalla tukien lapsen tervettä kehitystä ja oppimista.

Yuyu-palikoiden-muodot-postaus.png

© Creaamo Oy / Yuyu Toys 2023  |    Y-tunnus: 3182796-7   |    hello@yuyutoys.fi

bottom of page